ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

(Εθνικές & Διεθνείς)

Εξειδικευμένος σύμβουλος της εταιρείας μας έρχεται στο χώρο σας για να επιμεληθεί της μετακόμισης. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα επιλογών το οποίο μπορεί να καλύψει όλες σας τις ανάγκες. Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο και εγγυάται την ομαλή μεταφορά στο νέο σας χώρο. Σε αντίθεση με την γενική πρακτική της αγοράς, όλες οι χρεώσεις (όπως προμήθεια υλικών συσκευασίας, αποσυναρμολόγηση-συναρμολόγηση επίπλων κ.λπ.) συμπεριλαμβάνονται στις προσφορές μας. Προστατεύουμε το χώρο σας τόσο κατά τη μεταφορά όσο και κατά τη διαδικασία συσκευασίας και αποσυσκευασίας.

ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΓΡΑΦΕΙΩΝ

Εξειδικευμένος σύμβουλος αναλαμβάνει να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις σας για να συζητήσει μαζί σας όλες τις παραμέτρους της μετεγκατάστασης σας. Θα λάβετε εγγράφως αναλυτική προσφορά με τις τιμές καθώς και τις διαδικασίες που πρόκειται να ακολουθηθούν. Στόχος μας είναι, η μετεγκατάσταση της εταιρείας σας να πραγματοποιηθεί όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά και οικονομικά, ελαχιστοποιώντας τη διατάραξη της εργασίας σας. Η εμπειρία μας θα διασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

Η αποθήκευση σε χώρους της We Move You είναι οικονομική και ασφαλής. Οι χώροι είναι καθαροί, με 24ωρη ασφάλεια, πυρασφάλεια, συναγερμούς και κάμερες.
Σας παραθέτουμε μερικούς λόγους για να μας επιλέξετε:

  • Βραχυπρόθεσμη Αποθήκευση
  • Μακροπρόθεσμη Αποθήκευση
  • Προσωπικό μας αναλαμβάνει τη συσκευασία, φόρτωση και μεταφορά των ειδών σας σε αποθήκες της εταιρείας μας
  • Τοποθετούμε όλα τα είδη σε ειδικές παλέτες και γλίστρες
  • Παραδίδουμε τα πράγματα σας όταν είστε έτοιμοι

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά των εμπορευμάτων σας σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό (πλήρη και μερικά φορτία).

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΕΡΓΑ

Η μεγάλη μας εμπειρία, μας επιτρέπει να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε την καλύτερη λύση για εσάς.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Η φιλοσοφία μας είναι απλή: Από την αρχή θα σας προσφέρουμε τη βέλτιστη λύση που θα καλύπτει τις ανάγκες σας. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις και περίπλοκοι όροι στη μεταξύ μας επικοινωνία. Θέλουμε ευχαριστημένους πελάτες και ο τρόπος για να το καταφέρουμε είναι ο σωστός προγραμματισμός και εκτέλεση του κάθε έργου που αναλαμβάνουμε.